Jurassic Park Gold – PrincipCasino

Så spelas Jurassic Park Gold

 Sloten har fem hjul och fyra rader. Symbolerna består av karaktärerna från filmen samt olika typer av dinosaurier. Dinosaurierna är de lägst betalande och karaktärerna från filmen betalar högst. För att vinna i grundspelet så behöver du 3 till 5 matchande symboler.

5 lika symboler ger en utbetalning på 4 till 10 ggr insatsen om det är karaktärernaoch om du får vinstlinjer av de lägre betalande skräcködlorna så vinner du 1 till 2 ggr insatsen. Spelets högst betalande symbol är Jurassic Parkloggan som ger upptill 125 gånger insatsen. Den agerar även wild och kan ersätta alla andra symboler och på så sätt bidra till vinnande kombinationer.

Gott om bonusfunktioner!

I Jurassic Park Gold finns det gott om bonusfunktioner och vi ska gå igenom dem alla. Genom alla de här funktionerna blir det ett väldigt fartfyllt och spännande spel av det hela. Det är mycket mer som händer än i många andra slots.

Freespins

När 3 eller fler scatters landar på spelplanen samtidigt så belönas spelaren med frisnurr. Dilophosaurus, velicoraptor och spinosaurus ger 12, 9 respektive 6 Freespins om de landar. Den fjärde är en T-rex som visar sig först när scattersamlaren är helt fylld. Då frisätts en Wild Fire som innebär att upp till 5 hjul blir vilda.

Link & Win

En funktion som innebär att du kan få speciella symboler(Power balls) som låser sig på hjulet och ger en reset av antal spins till 3 varje gång de dyker upp. De har alla ett låst värde till sig som du kan vinna om du har tillräckligt många när dina spins är slut. De ger antingen cashpriser eller jackpotts. Om du får tillräckligt många, 15 till 30 så låses dessutom rad 5, 6, 7 och 8 upp och ger ytterligare chanser till vinster!

Jackpotts 

Spelets jackpotts är knutna till Link & Win och består av Mini, Minor och Major. De ger 15, 30 och 100 gånger insatsen. Den fjärde jackpotten drar man hem om man fyller hela spelplanen med Powrballs och då vinner man hela 8000 gånger insatsen.

 Wild Chase

Varje gång en Wild landar i de tre ordinarie bonusrundorna (inte T-Rex) så lyser bakgrunden upp. Om samma position får en Wild senare i rundan så startar en Wild Chase. Då expanderar symbolen till hela hjulet och ökar vinstchanserna, Dessutom blir du belönad med 4 Freespins.

Omdöme

Jurassic Park Gold är en välkommen uppdatering av den klassiska sloten med samma namn. Det är en nostalgitripp för de som gillar filmen som släpptes för snart 30 år sen. 

Men sloten är helt klart mer är en nostalgitripp. Det finns som sagt många trevliga bonusfunktioner som gör spelet intressant. Därför blir det sällan tråkigt och vi kan varmt rekommendera att du tar den på en testspinn!

 

Author: info

Leave a Reply

Your email address will not be published.