Lucky Jack Lost Jungle – PrincipCasino

Lucky Jack Lost Jungle är en ny slot i serien om Lucky Jack. Den här gången letar Jack efter skatter under djungelns trädkronor. Spinomenal som utvecklat sloten har slängt in lite roliga funktioner. Grafiken är precis som i föregångaren Lucky Jack Tut´s Treasure utmärkt. Varning för skoj!

Du kan spela Lucky Jack Lost Jungle hos:

€ Lägsta/högsta satsning:0,10-100

Spelutvecklare: Spinomenal

Bonusfunktioner:
Prishjul, Freespins

Lucky Jack Lost Jungle

Lucky Jack är en äventyrare av den gamla sorten. Han har en skinnjacka och en stor hatt, precis som det ska vara. Han reser världen runt på jakt efter gömda skatter. Till sin hjälp har han 5 hjul, 3 rader och 10 vinstlinjer.

Förutom skatter så händer det att han hittar ljuslyktor, pilbågar och nycklar. Det kan även dyka up klassiska spelkortsymboler från 10 till A (ess). Det är Jack själv som är spelets Wild och 5 Jack ger en vinst på 500 ggr insatsen!

Lucky Jack bonusfunktioner

Det finns ett bonusspel som du når när 3 symboler med ett prishjul landar på spelplanen samtidigt. Det första som händer är att du får 3 snurr där du kan vinna multiplikatorer, fler snurr eller en chans att komma till nästa nivå på prishjulet. Det finns 3 nivåer och ju högre upp du kommer desto högre blir givetvis vinsterna.

Spelet innehåller även en Freespinrunda som nås genom att få minst 3 scatters samtidigt. En extra bonus i rundan är att den innehåller en slumpmässigt utvald expanderande symbol.

Omdöme

Lucky Jack Lost Jungle är en bra uppföljare till det förra spelet i serien. Den har tillräckligt med funktioner för att hålla spelaren intresserad och toppvinsten på 500 gånger insatsen är verkligen något att hänga i julgranen!

 

Author: info

Leave a Reply

Your email address will not be published.