Chilli Picante Megaways – PrincipCasino

Chilli Picante Megaways

Om du gillar Megaways så kommer du att älska Chilli Picante Megaways. Den är färgsprakande, humoristisk och kul att spela. Som sig bör med Megaways så är vinstlinjerna närmast ofattbart många. Vad sägs om 117 649?!

Spelets symboler består av klassiska spelkort samt tre olika Chillis, mexikanska instrument, pinatas samt en och annan eldig mexikan. 

Spelets funktioner

I Chilli Picante så är det självfallet Chillifrukterna som är i centrum. De finns i röd, blå samt guld och fyller olika funktioner. Om du får minst 3 blåa så får du ett cashpris från Chilli Hot Cashpot Feature. Ju fler du får desto högre blir vinsten. Du kan få mellan 3 och 9 av dem och det ger mellan 1 och 1000 gånger insatsen.

Om du landar mellan 3 och 6 guldchillis så får du 10, 15, 20 eller 25 Freepins. Det är nu den eldiga mexikanen kommer in i bilden. När han landar samtidigt som röda eller blåa chillisymboler så håvar han in de summor som dessa är behäftade med i bonusrundan.

Mexikanen är alltså spelets Wild som endast uppträder i bonusrundan. Om fler än en dyker upp så samlar de in alla summor var för sig och kan alltså dubbla eller trippla vinsten.

Spelets humor kommer fram med all önskvärd tydlighet när den eldige mexikanen dyker upp. För varje pris han samlar in så släpper han nämligen sitt väder. Det är tufft att käka för mycket chilli!

 

Author: info

Leave a Reply

Your email address will not be published.