Dream Diver: Psykedelisk slot – PrincipCasino

Dream Diver bonusfunktioner

I Dream Diver så kan man under grundspelet få vanliga wilds som kan bidra till vinster. De ersätter andra symboler. Men det går även att få Stacked Wilds. Dessa har en nudgefunktion som gör att de täcker ett helt hjul. Man belönas då med en respin, under vilken stacked wilds är sticky och alltså kan medverka till ytterligare vinster.

Dream Diver Pick me Feature

Dream Divers verkliga höjdpunkt är det som kallas Pick Me Feature. Den hamnar man i om man landar tre bonussymboler på spelplanen samtidigt. Det är en bonusrunda där man hamnar på helt nya spelplaner i drömmarnas värld.

Under bonusrundan så gäller det att inte väcka mustaschmannen som ligger och sover. Han vaknar om det kommer upp en symbol om föreställer en klocka.

6 nivåer

Det finns hela 6 nivåer i bonusrundan och i alla utom den sista så väljer man mellan olika symboler som ger antingen ett cashpris, en multiplikator, ett hjärta som ger ett extraliv eller klockan som väcker gubben. Om man redan har fått ett extraliv så vaknar inte gubben av klockan utan då försvinner istället eventuella extraliv.

Men det man verkligen vill åt är ”nextknappen” som tar en vidare till nästa nivå. Om man lyckas komma ända dit så uppenbarar sig ett drömhjul som kan addera ytterligare multiplikatorer.

När bonusrundan är slut antingen genom att man gått igenom alla nivåer eller att gubben vaknar så räknas alla multiplikatorer i hop, vinster delas ut och en ny omgång startar.

Den här rundan är ganska flummig och cool som du kommer att märka om du spelar Dream Diver. Annorlunda och psykedeliskt var ordet!

Author: info

Leave a Reply

Your email address will not be published.