Epic Thursday Battles hos Videoslots

Är du sugen på att spela mot andra med chans att vinna Freespins? I så fall ska du se till att logga in hos Videoslots i morgon kl. 18. De håller då Epic Thursday Battles som är 10- respektive 30-manna battles där du tävlar mot andra spelare i populära slots.

Tävlingarna avgörs i de populära slotspelen Starburst och Power of Thor Megaways. I Starburst är det 10-mannabattles som gäller och i Power of Thor är det 30-mannabattles. Vilket alltså innebär att det är 10 respektive 30 spelare som deltar i varje battle som tar 10 minuter.

I varje battle så får varje spelare 25 spins och insatsen är 0,10 € i Starburst och 0,20 € i Power of Thor.

Priserna i Epic Thursday Battles

Priserna i de olika spelen fördelas enligt följande:

  • 10-mannabattles- 15 Freespins som fördelads mellan de 3 bästa spelarna
  • 30-mannabattles- 45 Freespins som fördelas mellan de 9 bästa spelarna

Om spelen

Dessa Epic Thursday Battles avgörs alltså i spelen Starburst och Power of Thor Megaways. Starburst är en väldigt populär slot från en av de ledande spelutvecklarna NetEnt. Det är en kul slot som var en pionjär vad gäller expanderande wilds då den släpptes för 10 år sen.

Starburst har ett rymdtema med starka färger och ett passande soundtrack. Spelets symboler består av ädelstenar i olika färger. En klassiker som fortfarande håller!

Power of Thor Megaways är en nyare slot som släpptes förra året. Det är en Megaways som har hela 117 649 vinstlinjer. Tumblefunktionen som innebär att alla vinnande symboler tas bort och ersätts av nya potentiella vinnare är ett signum för Megaways och gör det spännande att spela!

Dessa battles gå alltså av stapeln i morgon mellan kl 18.00 och 22.00 så om du vill ta chansen att vinna Freespins så se till att hänga hos Videoslots i morrn kväll!

Author: info

Leave a Reply

Your email address will not be published.