Fishin’ Frenzy: The Big Catch Megaways

Fishin’ Frenzy The Big Catch Megaways är precis vad det låter som. En fiskeslot med chans att dra hem en riktig storfångst. Den liknar i det mesta sin föregångare med skillnaden att vinstmöjligheterna har ökat rejält med Megawaysfunktionen.

Du kan spela Fishin’ Frenzy The Big Catch hos bl.a:

€ Lägsta/högsta satsning:0,10-10

Spelutvecklare: Blueprint Gaming

Bonusfunktioner:
Walking Wild Respins, Freespins

Fishin’ Frenzy The Big Catch

När man är ute och fiskar så är man alltid ute efter den där riktigt stora fångsten, The Big Catch. Det är precis samma sak när man spelar på casino. Av den anledningen är Fishin’ Frenzy från Blueprint Gaming en perfekt matchning. Vi får fisk och pengar på en och samma gång!

Sloten är en Megawaysvariant på den populära sloten med samma namn. Den stora skillnaden förutom att det är en Megaways är en mer utvecklad freespinsrunda som kallas The Big Catch. 

Man kan få från 10 till maximalt 50(!) Freespins beroende på hur många scatters som landar.

Fishin’ Frenzy The Big Catch symboler

Spelets symboler består av A-10 spelkort som kan ge mellan 0,3 och 5 gånger insatsen. Härnäst i hierarkin kommer en fiskelåda och en livboj som ger mellan 2 och 50 gånger pengarna. Sen kommer ett kastspö som ger mellan 3 och 100 gånger insatsen och slutligen pelikanen som ger 0,5 till 200 gånger insatsen.

Omdöme

Det här är mycket trevlig liten slot som är ännu bättre i Megawaysutförande. VI fångar en massa fiskar och det är nästan lika trevligt som en vanlig fisketur. Spännande och frustrerande på en och samma gång. Håva in storfångsten om du har tur. Bli arg och frustrerad om du har otur. I Fishin’ Frenzy The Big Catch så kan det bli lite både och!

 

Author: info

Leave a Reply

Your email address will not be published.