Nightfall: Gothslot från Push Gaming

Nightfall från Push Gaming

Till en bakgrund bestående av en medeltidsliknande stad får vi följa med på en resa in i nattens djup. Här möter vi mystiska symboler bestående av djur med självlysande ögon och mörka människoliknande väsen.

Slotens grafik är precis som vanligt när vi snackar Push Gaming snygg och skarp. Musiken bidrar ytterligare till stämningen när vi tar oss närmare mörkrets hjärta för att förhoppningsvis få med oss vinster och spänning.

Så spelas Nighfall

Spelets första märkbara funktion är Cascadefunktionen. Vilken innebär att alla vinnande symboler tas bort från spelplanen och ersätts av nya symboler. Om det blir vinst igen så upprepas kaskadfunktionen igen och eventuellt igen och igen och igen. Så länge vinsterna kommer. 

Nästa grej är Fireballs och Fireballmultipliers. De hänger i hop med den extra raden med siffror som finns ovanför spelplanen. När en Fireball landar på spelplanen så åker den upp och smäller till den siffran som finns ovanför.  Siffran som är en multiplikator kan täcka in allt från 1 till 5 rader och ger vinst därefter. 

Multiplikatorerna ändras med varje betald spin så det kan alltså variera väldigt vad man vinner. Den här funktionen kan ge vinster mellan 2 och 5000 gånger insatsen.

Freegames

Spelet innehåller även Freegames som man kommer åt när 3 till 5 eldklot hamnar på spelplanen samtidigt. Då kan man vinna 5, 50 eller 5000 gånger insatsen. Man får samtidigt 6 Freespins. I den här rundan så förändras spelplanen. De flesta symbolerna tas bort och kvar är bara Fireballs, Fireball Multipliers och scatters.

 

Author: info

Leave a Reply

Your email address will not be published.