Space Miners: Ny cool slot!

Spaca Miners funktioner

I grundspelet så gäller det att få vinnande kombinationer som då kan ge olika vinster. När du landat en vinnande kombination så får du alltid en Freespin och dessutom så förstörs alla stenblock som ligger bredvid de vinnande och öppnar upp spelplanen ytterligare innan din freespin. Och så länge du fortsätter vinna så håller de sig ur vägen.

Power Up funktionen

Bakom vissa stenblock döljer sig en Power Up-symbol. Den här här funktionen är ganska cool då den krossar en massa fler stenar enligt givna mönster. Det här är de möjligheterna som finns:

  • Cross- Förstör alla block i både horisontal och vertikal linje
  • Horizontal- Förstör alla block i en horisontal linje
  • Vertical- Förstör alla block i en vertikal linje
  • 3×3- Förstör alla block i ett 3×3 block

Freespins i Space Miners

I Space Miners får man Freespins genom att samla på sig bonussymboler. Tre stycken är vad som krävs för att göra sig förtjänt av en bonusrunda som består av 6 Freespins. När nya bonussymboler landar under bonusrundan så får man en extra för varenda en som dyker upp.

Under bonusrundan så återställs aldrig spelplanen utan de stenblock som rensats är borta under hela rundan. Det här gör naturligtvis att chanserna att vinna ökar allteftersom.

Omdöme

Space Miners är en riktigt kul slot som med sin expanderande spelplan och fartfyllda Freespinrunda garanterat kommer att underhålla alla som gillar slots. 

Space Miners är en slot som snabbt kan öka farten och ge vinster som kommer i en väldig fart. Det faktum att sloten är högvolatil gör att det svänger rejält och när man precis blir lite uttråkad så smäller det till.

Relax Gaming har i Space Miners fått till en riktigt kul slot som du måste testa!

Author: info

Leave a Reply

Your email address will not be published.